Wing Chun Kung Fu

Starten met Wing Chun Kung Fu

Oosterse vechtkunst wordt veel ingezet voor het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen. Wing Chun Kung Fu versterkt daarnaast ook je concentratievermogen, stressbestendigheid en helpt je jouw lichaam en geest beter in balans te brengen.

Met Wing Chun Kung Fu train je in de behendigheid van snelle, korte bewegingen waarin de aanval en verdediging samenkomen. Het is een uitdagende stijl waarin iedereen op diens eigen niveau kan trainen. Ervaring is dan ook absoluut niet nodig om mee te doen.

Geef je op voor een gratis proefles en ervaar zelf hoe de training je ondersteunt om jouw lichaam en je bewegingen volledig te controleren.

Voordelen van zelfverdediging

Wordt de beste versie van jezelf en begin met trainen voor…

Bij Wu Dae train je zeven dagen per week in onze Martial Arts Studio, ingericht in Oosterse sfeer.

Gratis proefles Wing Chun

Wil jij Wing Chun een keer ervaren? Geef je dan op voor een gratis proefles. We verwelkomen je graag voor een training in een ontspannen en veilige omgeving.

Iedere les bestaat uit verschillende onderdelen. Zo trainen we conditioneel en technisch, in vorm en contact. In iedere les is er ook voldoende ruimte voor vragen zodat jij je verder kunt ontwikkelen en anderen mee kunt nemen in jouw groei.

Je traint op je eigen niveau en kunt zowel alleen trainen als met een partner, terwijl onze leraren voor je klaarstaan om jou te begeleiden naar het meesterschap. Ervaring of een goede conditie zijn geen vereisten om deel te nemen aan de lessen.

 

Trainen op je eigen niveau

 

Bij WuDae is iedereen welkom die zich de vechtkunst Wing Chun Kung Fu eigen wil maken. We trainen in groepen, met respect voor de mensen om ons heen. Je traint op je eigen niveau, geeft tips aan mensen die minder ver zijn dan jij en leert van degenen die zich al verder ontwikkeld hebben. Juist door elkaar te ondersteunen komen we verder, worden we fitter, meer ontspannen en kunnen we zelfverzekerd door het leven gaan.

Wing Chun Kung Fu kent meerdere niveaus van trainen. Onze ervaren leraren helpen je om jezelf steeds tot een hoger niveau te ontwikkelen. Zo groei je door in de vechtsport, ontdek je jouw grenzen en leer je de mogelijkheden van jouw lichaam en geest steeds beter kennen

Wil je zelf een training ervaren? Geef je dan op voor een gratis proefles. We leiden je rond in onze school en laten je de voordelen van het trainen in Wing Chun zelf ondervinden.

AANMELDEN GRATIS PROEFLES
Wat kost een maandabonnement

Wing Chun Kung Fu

Maandelijks opzegbaar

Wekelijks
Wing Chun

€49,95

  • Kies zelf wanneer je traint
  • Individuele begeleiding
  • Meerdere keren per week lessen
Aanmelden
Maandelijks opzegbaar

Onbeperkt
Wing Chun

€69,95

  • Leer pure zelfverdediging
  • Voor mannen, vrouwen en jeugd
  • Gratis Proefles
Aanmelden
Contact

Heb je een vraag voor ons?